Fersk sjømat

Meny

Forrett

En god start på et godt måltid

  • Jordbær i boller 45,-
  • Grønnsaks- eller Fruktanretning 85,-
  • Snitter 66,-

Hovedrett

Havets delikatesser eller saftig kjøtt

  • Rekebuffet 289,-
  • Seafood de luxe (min 8 pers) 565,-
  • Tapas (min 8 pers) 529,-
  • Spekefat de luxe (min 8 pers) 395,-
  • Koldtbord Executive (min 8 pers) 375,-
  • Baguetter / Wraps 89,-

Dessert

Litt søtt til slutt

  • Friske jordbær med fløte og sukker 89,-
  • Skogsbærkake m/friske bær, porsjonert 70,-
  • Frukttartelett m/vaniljekrem 60,-

Vi har alle rettigheter ombord

Gi oss beskjed om du ønsker noe spesielt til båtturen.

Hvitvin

  • Soave Classico Superior Cesari-Husets 295,-
  • Petit Bourgeoise Sauvignon 430,-
  • William Fevre Petit Chablis 410,-

Rødvin

  • Finca Constancia-Husets 265,-
  • Beronia Reserva 2007 375,-
  • Cesari Mara Ripasso Valpolicella 339,-
  • Côtes du Rhône parallèle 45 325,-

Aperitiff

Musserende, Champagne, Rosé

  • Prosecco Spumante Pizzolato 410,-
  • Vilarnau Brut Cava 410,-
  • Champagne Moët Ice 980,-
  • Kapteinens velkomstdrink 45,-

Digestiff

Likør, Cognac

  • Thor Heyerdahl XO 78,-
  • Carolans Irish Cream 45,-
  • Jägermeister 65,-

Diverse

Alkoholfritt, Mineralvann, Kaffe

  • Kaffe m/fløte og sukker: 32,-
  • Ringnes fatpils tappet 0,3 ltr 48,-
  • Clausthaler 38,-
  • Assortert mineralvann ( inkl. ombord ) 0,-
Har du andre ønsker?
Kontakt oss, så ordner vi det!

Alle priser er oppgitt i nkr eksl. mva. Frakt av utstyr kr 250,- kommer i tillegg.